Markkina­vuoro­puhelu kuljetus­palveluiden kehit­tämi­seksi Oulussa

Oulussa löydetyistä tarpeista ensimmäisenä on etenemässä vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden kehittäminen, johon liittyvä markkinavuoropuhelu järjestetään osana CoHeWe-hanketta.

Markkinavuoropuhelun ja mahdollisen hankinnan kohteena on mobiilisovellus, jolla asiakkaat voivat tilata ja seurata Oulun kaupungin matkapalvelukeskuksen välittämiä lakisääteisiä henkilökuljetuksia. Hankinnan kohde on alustava ja voi muuttua. Yhteinen työpaja- ja infotilaisuus hankinnasta kiinnostuneille palveluntuottajille ja tilaajalle järjestetään 13.12.2018 klo 12:00-14:00. Tilaisuus pidetään Kirkkotorin koulutuskeskuksessa osoitteessa Asemakatu 5, 90100 Oulu. Virallinen avoin kutsu markkinavuoropuheluun Oulun vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden asiakassovelluksen/mobiilisovelluksen kehittämiseen ja hankintaan liittyen löytyy täältä: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2018-024764

Huom. tilaisuuteen mahtuu noin 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja ennakkoilmoittautuminen vaaditaan 12.12.2018 klo. 15.00 mennessä osoitteella [email protected].