Materiaalit

Uusi asiantuntijajulkaisumme Tarpeesta ratkaisuksi – Yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuollossa kertoo kuinka yhteiskehittämisellä voidaan parantaa olemassaolevia ja luoda uusia kunnallisia palveluja.

Yhteiskehittäminen on kasvattanut suosiotaan maailmanlaajuisesti. Suomessa se tarjoaa todistetusti tehokkaan tavan ratkaista monimutkaisiakin sosiaali- ja terveydenhuollon haasteita.

Kaupunkien rooli perinteisenä palveluntuottajana on muuttumassa kohti innovatiivisten palvelujen mahdollistajaa. Yhteiskehittäminen yritysten kanssa mahdollistaa uusien teknologioiden kustannustehokkaan, ketterän ja nopean valjastamisen soten haasteiden ratkaisemiseen sekä uusien tervelähtöisien palveluiden kehittämiseen kuntalaisille.

Oppaamme Tarpeesta ratkaisuksi – Yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuollossa on tarkoitettu erityisesti kaupunkien päättäjille, kehittäjille sekä muille julkisen sektorin uudistajille. Opas avaa yhteiskehittämisen työtapaa myös yrityksille, joita kiinnostaa yhteistyö julkisen sektorin kanssa.

Lataa opas suomen- tai englanninkielisenä alla olevista linkeistä

Tarpeesta ratkaisuksi - julkaisun kansi

Tarpeesta ratkaisuksi (PDF, 3MB)

From need to Solution - Publication cover image

From need to Solution (PDF, 8MB)

Please follow and like us: